Eurocoating - Startpagina Eurocoating - Startpagina

 

 

Eurocoating is een dynamisch familiebedrijf met een ijzersterke reputatie inzake het poedercoaten van aluminium en staat garant voor kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en betrouwbare service.

Opgericht in 1991 onder impuls van A. Pauwels, groeide het familiebedrijf Eurocoating al gauw uit tot één van de belangrijkste kwaliteitsspelers in de aluminiumsector in België.

Reeds 18 jaar lang investeert Eurocoating nv jaarlijks in de modernisering en uitbouw van het machinepark en de opleiding van onze mensen. Onze investeringen in de nieuwste technieken gaan steeds gepaard met de grootste zorg voor het milieu.

De dagelijkse zoektocht naar innovatie en de vele investeringen in nieuwe en milieuvriendelijkere processen zijn hier niet vreemd aan. Het maakt van Eurocoating één van de grootste loonlakkerijen in België. Deze strategie en filosofie hebben ons niet alleen het Qualicoat certificaat maar ook het nieuwe Qualicoat Seaside certificaat opgeleverd. Ons algemeen beheersysteem werd bovendien bekroond met een ISO 9001:2000 norm.

Al deze vernieuwingen waren naar buiten toe weinig zichtbaar. Daarom hebben we begin 2009 beslist het bedrijf in een nieuw jasje te steken.
Het nieuwe bedrijfsbeeld typeert Eurocoating: vernieuwend, modern, fris, aantrekkelijk en dynamisch, kortom Eurocoating NV!

Ook de komende jaren blijven wij investeren in vernieuwing, kwaliteit en service.